SOLUȚII ALTERNATIVE PENTRU CONSTRUCȚIA PASAJELOR (TRECERILOR) LA NIVEL DE CALE FERATĂ ȘI LINIILOR INDUSTRIALE DE CALE FERATĂ ACOPERITE.

 1. Acoperire elastică a treceri la nivel cu calea ferata REM cu preț mai scăzut decât STRAIL:

     
           

  Alte sisteme de câteva ori mai ieftine și mai trainice pentru construcția pasajelor (trecerilor) la nivel de cale ferată și a liniilor, decât cele indicate mai sus:


  2. Dale de oțel-beton pentru treceri la nivel cu calea ferata/ pentru așezare fără traverse/:

     
     

     viteza de trecere - pâmă la 160 km/ora.
     încărcare pe axă - peste 100 t.
     radius de montare în curbă >= 100 m.
     timpul de montare: 1-2 zile.

     Dalele de oțel-beton pentru treceri la nivel cu calea ferata urmează a fi montate asupra unei fundații (piatra spartă sau beton) cu bună capacitate de încărcare și susceptibilitatea scăzută la scorojire (EV=110 MN/m2).
     Ca un rezultat se obține o trecere sau linie de cale ferată cu aproape nelimitată perioadă de funcționare și aproape minime mijloace de întreținere, la necesitate șina și subansamblu pot fi schimbate în caz de defectare sau uzură.

 3. Construcția trecerilor la nivel cu calea ferata (liniilor) betonate sau asfaltate cu manșoane de cauciuc vulcanizat vulcanizat așezate în prealabil:

      
      
     Ca atare manșoanele de cauciuc vulcanizat permit că, după asfaltarea/ betonarea a pasajului, partea de sus să fie demontată și la necesitate să fie schimbată șina sau subansamblul. Manșoanele sunt așezate pe traverse de lemn sau oțel- beton și se folosesc la treceri la nivel cu calea ferata, căi de macarale, căi de trtamvai, construirea căilor de acces la tuneluri și altele.

 Mai multa informație în PDF File puteți găsi la site-ul: http://railway.remtechnology.eu/  Constructii Case
  TRAFIC TRIPUL - Directo Web
  infoCONSTRUCT
2006 Remtechnology R - info@remtechnology.eu - C 2006 , webdesign/publishing MCE